Deze Pagina in   FR | DE | EN

Zoek
  
ZoektipsTips om uw zoekresultaten te verbeteren  
Kwaliteit, Veiligheid & Milieu »
Onze Klanten »
Hebt u vragen? »
Links »
Vervoer van ontplofbare en besmettelijke stoffen

U bent nu hier:  Home :: Wet op de privacy >

Privacy Wet op de privacy
 

Persoonsgegevens

Indien TRANSNUBEL persoonlijke informatie bekomt van een bezoeker van haar website, zal de maatschappij zich gedragen conform de geldende Belgische wetgeving (wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens zoals gewijzigd door de wet van 11 december 1998, die de Europese richtlijn van 24 oktober 1995 implementeert).
De NV TRANSNUBEL, Zandbergen 1, 2480 Dessel zal, als verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens, deze verzamelen met als doel ze intern te gebruiken om contact op te nemen met de gebruikers die een online formulier van onze website ingevuld hebben.
De gebruikers kunnen hun persoonsgegevens gratis inzien en ze desgevallend laten verbeteren door een brief te richten aan TRANSNUBEL vergezeld van een fotokopie van hun identiteitskaart of door een e-mail te sturen naar:  

Meer informatie vindt u in het Openbare Register van de Belgische Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Deze link zal in een nieuw venster openenhttp://www.privacy.fgov.be).

 

Links naar andere websites

De TRANSNUBEL website bevat links naar andere websites. TRANSNUBEL is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid of de inhoud van deze andere websites.

..::Laatst gewijzigd op: 22-02-08::..

TRANSNUBEL n.v./s.a.
::Zandbergen 1
::B-2480 Dessel
::België
::Tel  +32-014-331111
::Fax +32-014-331110
::

Kwaliteit, Veiligheid & Milieu

Wet op de privacy :: Sitemap :: Contact